Finques Cossetània

BENVINGUT A FINQUES COSSETÀNIA

FINQUES COSSETÀNIA, SCP, és una empresa familiar situada a Calafell Platja, que es dedica principalment, a la gestió immobiliària, i que compta amb un grup de professionals amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

La nostra zona d’actuació immobiliària, comprèn tot el municipi de Calafell, així com les poblacions adjacents, com el Vendrell, Cunit i Comarruga.

Coneixem la zona en la qual treballem, vivim en ella i ens agrada assessorar sobre la mateixa, que lloc és l’idoni per viure. Una mateixa localitat pot tenir una gran varietat de barris. Per això, a més de donar un assessorament econòmic i fiscal, també, s’assessora a nivell social.

L’activitat de FINQUES COSSETÀNIA no es limita a la intermediació immobiliària, també gestionem comunitats de veïns. Així mateix, per donar un servei complet als nostres clients, comptem amb assessors jurídics perquè puguin informar als nostres clients sobre els dubtes legals que els puguin sorgir.

D’altra banda, en FINQUES COSSETÀNIA som Administradors de Finques i realitzats la gestió integral de comunitats de veïns.

L’objecte principal de la nostra empresa és oferir als nostres clients el millor assessorament econòmic, jurídic i fiscal, així com, la cerca d’oportunitats per a la compra, venda o lloguer de finques. Per a això, comptem amb un equip comercial, sempre bolcat a brindar el millor assessorament immobiliari, jurídic i personal.

Quan un es disposa a buscar un immoble, ja sigui per a compra o lloguer, o, d’altra banda, procedir vendre la seva finca, un es troba davant una decisió molt important per a la seva vida. Per a aquest negoci, és aconsellable comptar amb l’assessorament d’un agent immobiliari professional, que conegui les fluctuacions del mercat, els tràmits legals, i fiscals.

Més de 20 anys d’experiència en el sector immobiliari, l’adaptació constant als canvis del sector, i el viu contacte amb la realitat a peu de carrer ens avalen en la nostra major obstinació.

FINQUES COSSETANIA forma part de l’Associació Immobiliària de Calafell.

finques cossetania home